mentors-effektbygg-ab-logo

Om oss/jobba hos oss

EffektBygg AB erbjuder kundanpassade helhetslösningar. För byggnation samt fastighetsteknisk service i alla former. Vi erbjuder lösningar ifrån ide till färdig funktion. Vi är idag ca 10 medarbetare och är ett långsamt växande företag med fokus på hög kvalite av vårt utförande och att varje kund blir till 100% nöjd. All vår snickarpersonal innehar svenskt yrkesbevis samt ID06 och vi har en medveten och modern miljöpolicy som vi jobbar för. Vi är också bas P och U utbildade samt att företaget enligt UC 2017 belönats med Högsta kreditvärdighet och trippel AAA.

 

Kontor och Lager

Vårt nybyggda kontor och lager finns att besöka på Stationsvägen 18 i Stora Höga. Där ni kan titta på vår utställning av Orama fönster eller få mer info om våra hus/spabad. Eller bara ta en kopp kaffe för att bolla tips ideer. Välkomna oavsett!

 Om oss

Effektbygg AB har sen 2002 drivits av Johnny Ivarsson med ett tidigt inpräntat måtto  "det är lika lätt att göra rätt direkt"  tillsammans med Mattias Larsson som började 2005. Han är sen dess bygg ansvarig, vi har mångårig byggerfarenhet som gått i arv flera generationer inom familjen. Företaget är idag uppdelat i 3 olika aktiebolag, bygg, förvaltning och försäljning.

 Jobba hos oss

Om du tror att du har vad som krävs för att förstärka vårt bygglag så är du välkommen att höra av dig, då vi allt som oftast letar efter bra snickare, dock har vi krav på b-körkort och svenskt yrkesbevis och ett glatt humör.

Vi bjuder på "hantverkarn"

En man sitter hemma o kollar sport, när frun snällt frågar: kan du fixa lampan i hallen? Mannen blänger först o svarar sen,ser jag ut som nån jv__a elektriker!? men kan du fixa kylskåpet da? Hallåååå..... ser ja ut som nån kylmontör eller?? nähä men kan du åtminstone fixa trappsteget vid ytterdörren,det är ju jättefarligt som det är nu?  Hallååå? ja är ingen snickare,o ringer man dem så dyker dom ändå inte upp,glöm det! Ja orkar inte lyssna mer nu, ja går till puben en stund så ja får lugn o ro. Senare när han kommer hem så ser han att allt är jättefint åtgärdat, han blir glad, lättad och frågar frugan, hur gick detta till lilla älsklingen??? Tja efter du gick satte jag mig på den trasiga trappan o grät lite, just då dök en ung snäll snickare upp, som frågade va som hänt, och ja sa som det var. Han erbjöd sig att fixa allt detta snabbt o lätt om ja bakade en go kaka till honom eller hade en liten kärleksstund med honom, Mannen skrattade o sa härligt hjärtat! så vad bakade du för kaka da??   HALLLLÅÅÅÅÅÅÅÅ ser ja ut som en konditor eller???

 

Kontentan av detta,underskatta aldrig snickarn!

Ha en fin dag

 

 

 

kronobergshus-logo

bathlife-logo

Följ oss på Facebook